קציצות הודו ועוף טחון ברוטב עגבניות וכרוב \\ ניסי גולדרייך

חיה ספיר No Comments on קציצות הודו ועוף טחון ברוטב עגבניות וכרוב \\ ניסי גולדרייך

"קציצה היא הדרך הכי טובה לשלב כמה מרכיבים יחד לביס מושלם, קציצות זה המאכל הכי אהוב עלי וקציצות הודו במיוחד, יש לו מרקם בשרני רך וטעים יותר מכל בשר". קבלו את המתכון של ניסי גולדרייך לקציצות הודו אדום ברוטב עגבניות וכרוב למנה עשירה וטעימה, לכבוד שבת קודש!

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים:

500 גרם הודו אדום טחון מומלץ טרי

500 גרם עוף טחון מומלץ טרי

2 גזרים

2 תפו״א

2 בצלים

4 שיני שום

1 גבעול סלרי

חצי חבילה פטרוזיליה

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כפית ג׳ינגר טחון או טרי מגורד

שמן זית איכותי

לרוטב:

2 פחיות עגבניות קצוצות

2 בצלים קצוצים

חצי ראש כרוב גדול פרוס דק ומופרד

כף סוכר

כף מלח גס

כף פפריקה מעושנת או מתוקה

כפית פלפל שחור גרוס

כפית בהרט

הכנה:

1 בקערה שמים את ההודו והעוף

2 במעבד מזון טוחנים את הגזר התפו״א הבצל והשום והעשבי תיבול ומעבירים לקערה עם העוף הטחון ומערבבים היטב ומתבלים

3 בסיר רחב מחממים מעט שמן, יוצרים קציצות ומטגנים כ5 דקות מכל צד ומעבירים לתבנית

4 מכינים את הרוטב עגבניות, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הכרוב וממשיכים לטגן מעט

5 מוסיפים את העגבניות הקצוצות מערבבים ומתבלים

6 מכניסים את הקציצות בעדינות ומערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים וממשיכים לבשל כחצי שעה על אש נמוכה ומגישים חם



0 תגובות